Activitats d'estiu

Enguany el centre ha realitzat, juntament amb l'esplai Arrels, diverses activitats:

Realitzat a Glasgow (Escòcia) i destinat a joves d'entre 15 i 25 anys de tot Europa s'hi realitzaren diferents activitats: tallers, activitats esportives, turisme,...

Fotos de Glasgow cercades a Internet

El casal d'estiu infantil està destinat a nens/es d'entrtre els 3 i els 11 anys. Obert a la resta de barris s'hi realitzaren des de tallers fins a sortides.El casal d'estiu juvenil acull joves d'entre 11 i 16 anys. Les activitats variaren des de les del casal infantil i adquiriren un caràcter més jovenívol, amb la participacó de talleristes professionals.

Enllaç a Albums de Fotos

Al camp de treball els joves d'entre 12 i fins els 16 es desplaçaren durant una setmana en una casa de Colònies (enguany a Castellnou de Bagés) i dedicaren part del dia a realitzar tasques de reparació i restauració. La resta del dia realitzaren altres activitats més lúdiques.

Fotos de Camps de Treballs

Les colònies albergaren infants d'entre 6 i 11 anys. L'objectiu de les colònies es que els nens/es trobin un sentit i una manera de disfrutar diferent a la del dia a dia quotidià, i al mateix temps poder gaudir del contacte amb la natura i el grup d'iguals. A les colònies es realitzen diferents activitats, guiades per un fil conductor, que van des de tallers fins a rutes de dos o tres dies.

Fotos de Colònies

Activitats de Nadal

El casal de Nadal acostuma a tenir una durada de 6 dies aproximadament repartits en dues tandes. En el casal de Nadal s'intenta fer cabuda a diferents activitats per tal d'atraure l'interès dels infants i joves. Aquestes activitats van des de tallers realitzats per entitats del barri fins a sortides fora de la ciutat.

 

 

¡¡ Cada cop anem actualitzant la nostra llista d'activitats per oferir molts més serveis !!